Ballina Lajmet Terroristët nuk kursyen as tre vjeçarin Mucad Ibrahim

Terroristët nuk kursyen as tre vjeçarin Mucad Ibrahim

Tre vjeçari, Mucad Ibrahim u raportua dje si i zhdukur nga familja e tij. Ai ishte në xhaminë, ku ndodhi masakra e tmerrshme ku mbetën të vdekur 50 persona.

Vëllai i Mucadas, Abdi ka konfirmuar që vëllai i tij i vogël ka vdekur deri sa po tentonte të ikte nga terroristët.

Mucada kishte shkuar bashkë me babin dhe vëllain e tij për t’i ndjekur lutjet e së premtes.

Besohet se në kohën e sulmit, Mucada kishte vrapuar në drejtim të personave të armatosur.

Një mik i familjes konfirmoi që tre vjeçari kishte vdekur në krahët e babit të tij mbrëmë.

Exit mobile version