Ballina Lajmet Kosovë Theret me thikë një i mitur në Pejë

Theret me thikë një i mitur në Pejë

Një person i mitur është therrur me pikë ne qendër të qytetit të Pejës, në Stacionin e Auobusëve. Sipas raporteve të policisë autori i krimit është poashtu një i mitur nga Peja.

Gjendja e personit të therrur është stabile dhe po mbahet në spitalin rajona të Pejës.

Po ashtu, i mituri që ka përdorur mjetin e mprehtë për të sulmuar viktimën është arrestuar nga Policia. Me këtë rast është konfiskuar edhe mjeti i krimit. /MESAZHI/

Exit mobile version