Ballina Artikuj Trekëndëshi i kënaqësisë?!

Trekëndëshi i kënaqësisë?!

Halil Avdulli

Trekëndëshi i kënaqësisë: Misioni, vizioni, kuptimi…

Misioni:
Të bën të jetosh momentin!

Vizioni:
Ju jep vështrim për të ardhmen!

Kuptimi:
Të bën të ndihesh i kënaqur dhe i përmbushur!

Nga: Halil Avdulli

Exit mobile version