Ballina Argëtim Truqe për organizim në banesa të vogla – Funksionojnë aq mirë (Foto)

Truqe për organizim në banesa të vogla – Funksionojnë aq mirë (Foto)

Gjetja e një vendi për ruajtjen e gjërave, sidomos në apartamente të vogla, është me të vërtetë e vështirë – raftet e ndryshme zakonisht marrin shumë hapësirë dhe nuk e bëjnë vendin më të bukur.

Pra, nëse zotëron një apartament të vogël, mund të jetë një sfidë e vërtetë për të gjetur një vend të mirë për diçka dhe më pas të gjesh një artikull të nevojshëm.

Megjithatë, ekziston një zgjidhje: bota moderne ofron mënyra të ndryshme që e bëjnë vendin të dy të bukur, komod dhe të përshtatshëm për t’u përdorur. -/Mesazhi/

  1. Per rripa dhe krevata2. Per kepuce3. Bajno dhe kuzhine4. Gjera te vogla te kuzhines5. Kuzhine dhe banjo6. Peshkiret dhe sapunet7. Per gjera te vogla8. Per enet e kuzhines9. Per fruta dhe veze10. Per thikat11. Per letrat e kuzhines12. Per derrasat e prerjes13. Per palosjen e rrobave14. Per ereza15. Per ene ferguese16. Per dollapin nen lavaman
Exit mobile version