Ballina Lajmet Rajon dhe Botë UNRWA: Palestinezët janë të rraskapitur

UNRWA: Palestinezët janë të rraskapitur

Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Ndihmën dhe Punën për Refugjatët Palestinë (UNRWA) thotë në një postim X se më shumë familje po ikin nga Rafah në Rripin jugor të Gazës pas intensifikimit të operacioneve ushtarake izraelite në qytet.

Këtë javë janë parë dy vrasje masive të palestinezëve në Rafah nga duart e forcave izraelite, në të cilat u vranë të paktën 61 civilë.

“Është vërtetuar në mënyrë të përsëritur se pavarësisht se ku strehohen familjet, ato nuk janë të sigurta”, tha UNRWA.

Exit mobile version