Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Ushtria izraelite arreston 20 palestinezë në Bregun Perëndimor

Ushtria izraelite arreston 20 palestinezë në Bregun Perëndimor

Shoqata e të burgosurve palestinezë njoftoi se ushtria izraelite gjatë ditës së djeshme arrestoi 20 palestinezë, transmeton Anadolu.

Shoqata njoftoi se “arrestimet kanë ndodhur nëpër shumicë provinca”.

Në njoftim thuhet se në mesin e të arrestuarve janë 15 qytetarë nga provinca Ramallah dhe Al-Bireh, përfshirë 10 nga fshati Al-Mughayyir, në lindje të qytetit Ramallah.

Nuk kishte ndonjë koment nga autoritetet izraelite për arrestimet.

Ushtria izraelite kryen fushata të shpeshta arrestimi në të gjithë Bregun Perëndimor, përfshirë Kudsin Lindor të pushtuar, me pretekstin e arrestimit të palestinezëve “të kërkuar”.

Exit mobile version