Ballina Lajmet Kosovë Vazhdojnë punimet për linjën hekurudhore Fushë Kosovë – Mitrovicë

Vazhdojnë punimet për linjën hekurudhore Fushë Kosovë – Mitrovicë

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka njoftuar se janë duke vazhduar punimet për fazën e dytë të linjes hekurudohore të 10-të Fushë Kosovë – Mitrovicë.

Siç ka njoftuar Aliu, tashmë punimet po vazhdojnë drejt Vushtrrisë.

“Punimet për fazën e dytë të linjës hekurudhore të 10të, Fushë Kosovë – Mitrovicë, me gjatësi prej 34 km, po vazhdojnë me ritme të shpejta. Tashmë po vazhdojmë me punime drejt Vushtrrisë, ku po bëjmë vendosjen e Binarëve dhe Traversave, si dhe paralelisht po punojmë në rehabilitimin dhe modernizimin e stacioneve hekurudhore”, thotë ministri.

Exit mobile version