Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Vazhdon dhuna ndaj myslimanëve në rajonin e Kashmirit

Vazhdon dhuna ndaj myslimanëve në rajonin e Kashmirit

Në Kashmir e pushtuar po vazhdon dhuna e paprecedent ndaj komunitetin mysliman. 1631 civilë janë goditur në fytyrë me kamxhikë nga forcat e armatosura indiane gjatë 115 ditëve të kryengritjes, ndërsa një mijë e njëqind prej tyre kanë pësuar dëmtime në sy.
Të dhënat e hartuara nga spitalet thonë se qindra njerëz të goditur në fytyrë janë duke pritur për të hyrë në operacione.
Rajoni i Kashmirit vazhdon të mbetet mjaft problematik për shkak të shkeljes së të drejtave të myslimanëve në rajonin e pushtuar nga India. /MESAZHI/

Exit mobile version