Ballina Auto Volkswagen pret porositë e para – dihet çmimi i Passat-it të ri

Volkswagen pret porositë e para – dihet çmimi i Passat-it të ri

Një risi e shumëpritur është në dispozicion për klientët.

Gjenerata e nëntë e Passat-ëve është në dispozicion ekskluzivisht në versionin limuzinë. Këto ditë, Volkswagen ka vënë në dispozicion risinë e paraqitur së fundmi përmes konfiguruesit online. Oferta fillon me benzinën 1.5 TSI në formën e një hibridi të butë.

Edhe pse ka mbi 34 milionë njësi të shitura, Passat në edicionin e nëntë dhe ndoshta të fundit është reduktuar në një model limuzinë, teknologjikisht plotësisht i njëjtë si Skoda Superb. Rolin e opsionit të limuzinës e merr tashmë ID.7 elektrike, e cila është edhe Volkswageni më i madh dhe më serioz me energji elektrike.

Nëse kthehemi te Passat, çështja është si më poshtë. Opsioni eTSI i nivelit fillestar fillon me 39,995 euro, por nuk është ende i disponueshëm. Kështu, në faqet gjermane të Volkswagen, fillimi përfaqësohet nga versioni më i pasur Business me një çmim prej 44,995 euro.

Për ta bërë më të qartë atë që ofrohet, Volkswagen thekson rrotat e aliazhit 16 inç, dritat LED, kontrollin e klimës me tre zona Air Care Climatronic, sistemet e shumta të asistencës (ACC, Side Assist, Lane Assist, Front Assist, ekran MIB4, Car2X, etj.) .) dhe info-argëtim me një ekran 32 cm (12,9″).

Nëse zgjidhni dizelin po aq të fuqishëm 2.0 TDI, e njëjta pajisje fillon nga 48,495 euro, dhe oferta përfshin gjithashtu nivelet më të pajisura Elegance dhe R-Line.

Ndryshe, me një distancë më të madhe prej 50 mm midis boshteve, ky është gjithashtu Passat-i më i rehatshëm deri më sot. Theksi është te komoditeti, ndërsa kapaciteti i ngarkesës shkon deri në 1920 litra.

Exit mobile version