Ballina Video Ligjërata Zgjohuni dhe bini lanet shejtanit! | Fjalimi i Kurban Bajramit në Shkodër,...

Zgjohuni dhe bini lanet shejtanit! | Fjalimi i Kurban Bajramit në Shkodër, më 16/6/2024

Exit mobile version