Ballina Lajmet Kosovë Zubin Potok, persona të panjohur largojnë një tabelë që e kishte vendosur...

Zubin Potok, persona të panjohur largojnë një tabelë që e kishte vendosur MAPL-ja

Në Zubin Potok persona të panjohur kanë larguar një tabelë të cilën e kishte vendosur Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

Rasti ka ndodhur ditën e enjte.

Zubin Potok, persona të panjohur largojnë një tabele që e kishte vendosur Ministria e P…Dhunë fizike, psikike dhe dëmtim të orendive në shtëpi- rastet e dhunës në familje të r…Bellingham ofendoi në mënyrë skandaloze Greenwoodin gjatë ndeshjes, u raportua menjëher…Vazhdon numri i lartë i të sëmurëve me grip në MaqedoniGjoba për 153 shoferë në Shkup, 16 për vozitje të shpejtë

“Ankuesja kosovare ka njoftuar policinë se nga persona të panjohur është larguar nga objekti i qendrës tabela të cilën e kishte vendosur Ministria e Pushtetit Lokal. Po ashtu ishte dëmtuar edhe vendi (fasada) ku ishte e vendosur tabela”, thuhet në njoftim.

Rasti është nën hetime.

Exit mobile version