Ballina Artikuj Ç’do brez ka “diktatorët” e tij.

Ç’do brez ka “diktatorët” e tij.

20 shkurt 1991 ra busti i diktatorit.
Por ç’do brez ka “diktatorët” e tij.
——
“Problemi jonë me revolucionet është se, ne largojmë udhëheqësin dhe lëmë ata që kanë prodhuar diktatorizmin e tij. Për këtë nuk kanë sukses pjesa më e madhe e revolucioneve, sepse ne ndryshojmë zullumqarin dhe nuk ndryshojmë zullumin”.
——
Ali Sheriati ✍️

Nga: Hoxhë Vladimir Kera

Exit mobile version