Ballina Jeta Shëndetësi “Domatja është frut”, nutriconistja: Pse të gjithë e njohin gabimisht si perim

“Domatja është frut”, nutriconistja: Pse të gjithë e njohin gabimisht si perim

Nutricionistja Enkeleida Ferrollari, e ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, foli në lidhje me frutat dhe perimet dhe si duhtet t’i konsumojmë këto të fundit sipas stinës.

Mes të tjerash, ajo theksoi se domatja është frut e jo perim ashtu siç e konsiderojmë ne.

Ferrollari nënvizoi se domaten e klasifikojmë te perimet për efekt konsumi.

“Çdo gjë që bëhet nga lulja është frut. Domatja është frut por ne për efekt konsumi e klasifikohet te perimet”- tha ajo.

Exit mobile version