Ballina Lajmet Kosovë Ferid Agani shkarkohet nga PD-ja

Ferid Agani shkarkohet nga PD-ja

Me shumice votash, Kuvedi i Partise se Drejtesise ka shkarkuar kryetarin e saj te deritaishem Ferid Again. Shkarkimi u be per shkelje te statusit qe ish kryetari i kishte bere partise. Gjate kuvendit jane bere edhe disa ndryshime statusore.

Ende nuk ka filluar votimi per kryetari e ri, por mesohet se kandidat jane Sylejman Qekezi dhe Avni Tafili. /MESAZHI/

Exit mobile version