Ballina Artikuj Hej Elon, a ke ndonjë plan për të vizituar Gazën?

Hej Elon, a ke ndonjë plan për të vizituar Gazën?

Hej Elon,
A ke ndonjë plan për të vizituar Gazën dhe për të folur me prindërit e mijëra fëmijëve të masakruar?
Apo Bregun Perëndimor për të takuar familjet e dëbuara nga shtëpitë e tyre nga kolonët e egër?
Apo tek familja e Wadea-s 6-vjeçarit këtu në shtëpi (SHBA) pasi jeni kaq i shqetësuar për propagandën vrasëse?

Nga: Dr. Omar Sulaiman

Elon Musk duke folur për Gazën me Presidentin izraelit në gjuhën e një kolonizatori ‘afrikano-jugor’
“Vritni ata që nuk ju pranojnë si prijës të tyre, civilizojini me arsimimin tuaj dhe thuaju se ju sillni zhvillim vetëm për të varfërit dhe të paqytetëruarit” 27.11.2023

Exit mobile version