Ballina Jeta Familje Lani tualetin me uthull, rezultatet do t’ju mahnisin!

Lani tualetin me uthull, rezultatet do t’ju mahnisin!

A jeni lodhur duke  përdorur kimikate të ashpra dhe toksike kur pastroni?

A duhet të jeni të kujdesshëm kur pastroni banjo me zbardhues? Është problematike, sepse ajo mund të zbardhë përgjithmonë rrobat dhe jo vetëm kaq, por edhe rrezikoni të ngulfateni.

Por ka një zgjidhje që po mahnitë shumë njerëz, dhe që i ka bërë ata të heqin dorë nga detergjentet e shtrenjtë.

Është e mundur me vetëm një produkt shtëpiak që është përdorur në pastrim ndër shekuj. Është fjala për uthullën. Përdorimi i uthullës së  bardhë një herë për pastrimin dhe ndjekjen me përdorim të qëndrueshëm të të njëjtit produkt në rezervuar, mund të ulet gjatë kohës që kaloni pastrimin.

Uthulla do të eliminoj disa nga shqetësimet që mund të keni me zbardhues dhe kimikate të tjera të ashpra industriale. Dhe, po, ajo bën vrasjen e baktereve. Studimet kanë provuar se acidi në uthull vret bakteret, duke thyer membranën e jashtme dhe duke liruar protonet që shkaktojnë vdekjen e qelizës. Uthull i bardhë është i sigurt edhe për mjedisin.

E gjitha që ju duhet është një litër uthull e bardhë, një shishe të zbrazët me funkion spërkatës dhe  disa sende të tjera të pastrimit.

Për të filluar, derdh gjysmën e litrës së uthull të bardhë në rezervuarin e tualetit. Tjetra, mbushni shishe bosh me pak uthull.

Filloni procesin e pastrimit duke pastruar jashtë tualetit  duke spërkatur  me shishen e mbushur me uthull.  Më pas fshini me letër higjienike ose lecka të pastra.Krejt në fund shpërlani me ujë. /unikportal/

Exit mobile version