Ballina Kulturë Evenimente Logos-A para lexuesve sjell kompletin 8 vëllimor të Tahir Kolgjinit

Logos-A para lexuesve sjell kompletin 8 vëllimor të Tahir Kolgjinit

Tahir Kolgjini Vepra 1-8

ShB Logos-A para lexuesve sjell kompletin 8 vëllimor të Tahir Kolgjinit.

Vepra: Tahir Kolgjini 1-8
Formati: B5
Kjo kolanë e veprave të njërit ndër personalitetet e shquara shqiptare të shek. XX ngërthen veprimtarinë dhe opusin shkrimor të tij.
Për çështjet e ndryshme politike, shoqërore, kulturore, e linguistike Tahir Kolgjini nuk e ndoqi linjën e ideologjisë zyrtare, por ai kishte mendim dhe interpretim më ndryshe.
Me botimin e kësaj vepre Logos-A bën një shërbim të çmuar ndaj kulturës shqiptare dhe plotëson historiografinë tonë.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version