Ballina Kulturë Logos-A sjell librin “Leximet e një predikueseje”

Logos-A sjell librin “Leximet e një predikueseje”

Libri: Leximet e një predikueseje
Autor: Fatma Bayram
Nga turqishtja: Lindita Latifi Xhanari
Formati: A5
Faqe: 416
“Leximet e një predikueseje” është libri më i ri që Logos-A nxorri në dritën e botimit.
Vepra në fjalë që është e shkruar nga Fatma Bayram, paraqet ftesë për komunitetin e prijësve fetarë dhe të gjithë të tjerëve me një porosi sublime: “Lexoni”!
Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version