Ballina Kulturë Logos-A sjell librin “Shtigjet e estetikës” të autori Metin Izeti

Logos-A sjell librin “Shtigjet e estetikës” të autori Metin Izeti

Libri: Shtigjet e estetikës
Autor: Metin Izeti
Formati: A5
Faqe: 614
Logos-A para lexuesve sjell librin “Shtigjet e estetikës” të autori Metin Izeti.
Në këtë libër autori flet për historikun e estetikës dhe kuptimin e saj ndër shekuj.
Sipas tij, arti dhe estetika vijnë nga një burim absolut dhe qëllimi është të përfaqësojnë absoluten. Kjo vepër iu nevojitet studiuesve të artit, filozofisë dhe filozofisë së religjionit.
Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version