Ballina Jeta Shëndetësi Për kocka, mëlçi dhe lëkurë të shëndetshme hani vezë

Për kocka, mëlçi dhe lëkurë të shëndetshme hani vezë

Vezët janë përbërësit thelbësor në shumë receta të ushqimit. Ato kanë bërë bujë sidomos në dietat për humbje të peshës.

Megjithatë nga ngrënia e tyre mund të keni edhe një varg përfitimesh të tjera.

Lexoni më poshtë disa nga këto përfitime:

-Veza rritë sistemin e imunitetit

-Veza përmirëson lëkurën

-Sistemi i metabolizmit është më i lartë kur konsumoni vezë

-Rritë prodhimin e qelizave të gjakut

-Forcon kockat

-Veza mbanë mëlçinë të shëndetshme

-Kur hani vezë kapaciteti juaj mendor është më i lartë.

Exit mobile version