Ballina Arritje Art Përfundojnë kurset e qendisjës në kasnak dhe djegies në dru nga Freskia

Përfundojnë kurset e qendisjës në kasnak dhe djegies në dru nga Freskia

Fondacioni Freskia, ka përfunduar me sukses kursin e djegies në dru (Pirografisë) dhe qëndisje në kasnak me trajneren Shpresa Islami. Ky kurs është mbajtur për katër muaj të plotë dhe është pjesë e projekteve zhvillimore te cilat funksionojnë në kuadër të Fondacionit Freskia.
Me këtë rast janë çertifikuar kandidatet, të cilave ju dëshirojmë suksese në të ardhmen.
Po ashtu një falënderim i veçantë shkon për TIKA-n, të cilët kanë ofruar mbeshtetjen e tyre për mbajtjen e kursit.

Me respekt
Fondacioni Freskia
#mirëqenjepërtëgjithë

Exit mobile version