Ballina Jeta Pijet që nuk duhet porositur kur jeni në aeroplan

Pijet që nuk duhet porositur kur jeni në aeroplan

Stjuardesat përballen me shumë sfida gjatë punës së tyre, dhe shpeshherë pasagjerët harrojnë ta vlerësojnë faktin se janë duke fluturuar në qiell sikur të ishin zogj.

Ju mund të thoni se “është puna e tyre”, por nuk janë të rralla rastet kur ato mund t’jua kenë shpëtuar jetën.

Megjithatë, si mund ta lehtësoni pak jetën e një stjuardese?

A duhet të porositni pije dietale?

Porositni çfarëdo që dëshironi – peshqir të lagësht, picë, etj., por vetëm pije dietale mos porositni.

Ekspertët e ndryshëm tregojnë se këto pije shpeshherë shkaktojnë probleme të ndryshme për shkak të presionit të kabinës

Pra, stjuardesat duhet të presin pak kohë derisa të hiqen flluskat për të vazhduar ta mbushin gotën me atë pije.

Sipas tyre, më lehtë është të shërbehen tri pije te tre pasagjerë të ndryshëm sesa një gotë me pije dietale./Mesazhi/

Exit mobile version