Ballina Lajmet Kosovë Shqiptari në mesin e 5 berberëve më të mirë në botë

Shqiptari në mesin e 5 berberëve më të mirë në botë

Një shqiptar nga Kosova është klasifikuar në mesin e 5 berberëve më të mirë në botë.

Në konkursin botëror ‘Berberi më i mirë ndërkombëtar’ të zhvilluar në Gjermani, Arben Lumi është shpallur berberi i 5-të më i mirë në botë.

Talenti shqiptar ka shumë vite që e ushtron këtë profesion. Me anë të një postimi në Facebook ai ka shkruar se ndjehet krenar.

‘International Barber Awards 2017’ është zhvilluar në Nuremberg më 22 tetor 2017 dhe kishte në total 21 finalistë nga 14 shtete.

‘1o1Barber’ shkruan në Facebbok se kosovari është një berber i shkëlqyer.

Exit mobile version