Ballina Lajmet Teologu Sead Ajruli: Qoftë e mallkuar ajo parti që përkahë LGBT-në! As...

Teologu Sead Ajruli: Qoftë e mallkuar ajo parti që përkahë LGBT-në! As shqiptaria as feja nuk na e lejon një gjë të tillë

“Ata që duan të na legalizojnë martesa homoseksualësh në Maqedoni, le të shkojnë kah kanë ardhur. Ne jemi shqiptarë dhe neve as shqiptaria as feja nuk na e lejon një gjë të tillë. Zoti e ka mallkuar këtë ves në Kuran, andaj edhe ne duhet ta mallkojmë dhe luftojmë. Secili shqiptar që nuk e lufton këtë ves, kontribuon në shkatërrimin e kombit tonë. Qoftë i mallkuar ky ves, qofshin të mallkuar ata e bëjnë këtë mëkat, qoftë e mallkuar ajo parti që e përkrah këtë degjenerim dhe fara iu huptë atij që këtë na e shet si vlerë. Ruajna Zot!”, – shkruan teologu i mirënjohur, Sead Ajruli.

Exit mobile version