Ballina Jeta Ushqimet që nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Ushqimet që nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Shumë njerëz mendojnë se duke i mbajtur disa ushqime në frigorifer, është mënyra më e mirë për t’i ruajtur ato.

Por janë disa ushqime që asnjëherë nuk duhet të ngrihen dhe as të lihen në frigorifer, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë e keni listën e ushqimeve që nuk duhet t’i vendosini në frigorifer.

Produktet e qumështit

Patatet

Vezët

Ushqimet e konservuara

Perimet

Shalqirin

Ushqimet që janë të ngrira njëherë

Ushqimet e ngrohta

Exit mobile version