Ballina Jeta Shëndetësi Ushqimi ideal për mëngjes

Ushqimi ideal për mëngjes

Mëngjesi është padyshim vakti më i rëndësishëm i ditës dhe kryesisht vakti që duhet ngrënë më mirë, por gjithnjë shëndetshëm. Sipas “Healthyline” ushqimi më i mirë për të nisur ditën është kosi.

Ky ushqim vlen për të gjitha moshat për shkak të vlerave ushqyese që ka për të nisur ditën. Kosi ka disa veti si i tretshëm, rregullues i stomakut dhe mjaft i lehtë.

Gjithashtu është mjaft i mirë është për buzëqeshjen tonë, pasi ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve.

Nëse në mëngjes kosin e shoqërojmë me fruta të ndryshme arrin të jetë një vakt që mund të na mbajë për një pjesë të mirë të ditës pa ndjerë oreks.

Exit mobile version