Ballina Autorë Opinione Vdekja e presidentit të Iranit

Vdekja e presidentit të Iranit

Hoxhë Halil Avdulli

Disa orë pas vdekjes së presidentit dhe ministrit të jashtëm, u emërua një president tjetër dhe ministër i jashtëm, dhe lëvizja e jetës vazhdoi, dhe sa u përket atyre që vdiqën, u kthyen te Zoti i tyre për të mësuar se çfarë kishin bërë, nëse të mirën apo të keqen, të zhveshur nga çdo titull dhe pozitë:
“Dhe ju erdhët tek Ne individualisht ashtu siç Ne ju krijuam herën e parë dhe e keni lënë pas shpine atë që Ne ju dhamë.”
Ideja se jeta nuk do të ndalet me vdekjen e askujt është shumë e frikshme.
Nëse jeta nuk ndalet me vdekjen e askujt, kjo do të thotë se gjithçka që fitojmë në të, për sa i përket paraqitjes, mburrjes dhe grumbullimit të gjitha janë një iluzion i madh.
Imagjinoni që jeta nuk u ndal me vdekjen e një presidenti! A e imagjinoni se do të ndalet me vdekjen e njërit prej nesh!!!

Hoxhë Halil Avdulli

Exit mobile version