Ballina Jeta Shëndetësi Vetitë e jashtëzakonshme të xhinxherit

Vetitë e jashtëzakonshme të xhinxherit

Xhinxheri e ka origjinën prej Lindjes së Mesme dhe prej kohësh përdoret në kuzhinë.

Përveç shijes së tij të veçantë ka edhe një serë vetish.

Xhinxheri është erëza apo rrënja e parë në listën e ushqimeve që sugjerohen nga nutricionistët dhe mjekët për të pastruar trupin nga toksinat apo për t’u dobësuar.

Exit mobile version