Ballina KANDILI 2023 26. Nata e Kadrit – Husamedin Abazi & Rijad Imeri (VIDEO)

26. Nata e Kadrit – Husamedin Abazi & Rijad Imeri (VIDEO)

Emisioni Kandili transmetohet në
Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30
Kanal 10: në ora 03:30
Mesazhi.com: në ora 23:00

Exit mobile version