Ballina KANDILI 2023 29. Optimizmi në kohë të vështira – Fahrudin Hashani & Korab Hajraj...

29. Optimizmi në kohë të vështira – Fahrudin Hashani & Korab Hajraj (VIDEO)

Emisioni Kandili transmetohet në
Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30
Kanal 10: në ora 03:30
Mesazhi.com: në ora 23:00

Exit mobile version