Ballina KANDILI 2023 28. Ambicia e lartë – Korab Hajraj & Husamedin Abazi (VIDEO)

28. Ambicia e lartë – Korab Hajraj & Husamedin Abazi (VIDEO)

Emisioni Kandili transmetohet në
Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30
Kanal 10: në ora 03:30
Mesazhi.com: në ora 23:00

Exit mobile version