Ballina Video Emisione Baleta: Raporti i shqiptarëve me Turqinë – VIDEO

Baleta: Raporti i shqiptarëve me Turqinë – VIDEO

Abdi Baleta

Bisedë me Studiues
Ubejd Gashi – Z. Abdi Baleta
Pjesa e dytë e intervistës

Tema: Raporti me fqinjët, Miqtë dhe Armiqtë dhe Raporti mes Shqiptarëve
Çka nënkuptojmë me fqinjë
Cilët janë fqinjët tanë
Çfarë synimesh kanë ata ndaj Shqiptarëve
Si ishin raportet gjatë historisë
Si duhet të jenë raportet me fqinjë
Kush janë miqtë dhe armiqtë tanë
Raporti i shqiptarëve me Turqinë
Kolona e pestë
Cili është raporti mes shqiptarëve
Cili është Mendimi Shqiptar
A mendojnë Shqiptarët apo jo
A kemi ne mendim të unifikuar
Pse duhet rishkruar historia
Për këto dhe shumë çështje tjera në këtë pjesë të intervistës z. Abdi Baleta.
www.fronti.info

Exit mobile version