Ballina Sport Katar2022 FIFA hap rast disiplinor ndaj Federatës së Serbisë

FIFA hap rast disiplinor ndaj Federatës së Serbisë

FIFA ka hapur rast disiplinor ndaj Federatës së Futbollit të Serbisë, pas fyerjeve dhe ngjarjeve që ndodhën në ndeshjen e së premtës mes Serbisë dhe Zvicrrës.

Sipas gazetarit Arlind Sadiku, lojtarët dhe zyrtarët e ekipir serb akuzohen për sjellje të pahijshme, për dsikriminim dhe për rendin dhe sigurinë e ndeshjes.

Sipas Sadikut, një rast i tillë nuk është hapur ndaj Granit Xhakës.

Exit mobile version