Ballina Sport Futboll Mocioni i mosbesimit kundër Bartomeut, sot dorëzohen nënshkrimet

Mocioni i mosbesimit kundër Bartomeut, sot dorëzohen nënshkrimet

Mocioni i mosbesimit kundër Josep Maria Bartomeu do të dorëzohet zyrtarisht të martën [sot] në mëngjes.

Paneli për krijimin e mocionit do të përfshijë dy përfaqësues të nismës, Jordi Farre dhe Josep Triado, dy anëtarë të bordit të Barcelonës, Marta Plana dhe Jordi Argemi, plus një anëtar nga Federata Katalunase e Futbollit, Josep Maria Ballbona.

Sipas statuteve të Barcelonës, paneli ka 10 ditë për të kryer rinumërimin dhe për të përcaktuar nëse është marrë apo jo numri minimal i nënshkrimeve.

Prezantuesit e votave të mosbesimit mblodhën 20,687 nënshkrime nga anëtarët – shumë më të larta se 16,521 të kërkuara.

Nëse paneli ka nevojë, ata mund të kontaktojnë anëtarët për të konfirmuar nëse e kanë nënshkruar dokumentin.

Një mocion mosbesimi kundër Bartomeu u paraqit nga anëtarët e Barcelonës pas konfliktit të diskutueshëm me Lionel Messit rreth kërkesës së tij për transferim.

Exit mobile version