Angela Merkel përballë të rinjve, ja cfarë përgjigjet për Islamin në Gjermani

Bundeskanzlerin Angela Merkel (CDU) lauscht am 14.08.2017 in Gelnhausen (Hessen) w‰hrend eines Wahlkampfauftritts einem Orgelspiel in der Katharinenkirche. Foto: Boris Roessler/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++

Kancelarja gjermane Angela MErkel ka realizuar një intervitë të rrallë me “Yjet e Youtubit” nga Gjermania, të cilëve iu ka përgjigjur në pyetjet e bëra.

Përvec pyetjeve lidhur me politikën, Merkel u përgjigj se “emoji” më i përdorur është Smiley, ndërsa tha se logoja që do të veshte në bluzën e saj do të ishte një valë e detit baltik.

Përveç kësaj komuniteti i YouTube mësoi nga Merkel se ajo nuk ka frikë nga Islami në rritje në Gjermani, dhe se mendon që dega e infermerisë paguhet shumë dobët. /MESAZHI/