Girl in a jacket

Klientët zgjedhin Huawei, vlerësohet maksimalisht në platformën Gartner Peer Insights

0
“Në të ardhmen, ne do të kemi në fokus klientët dhe novacionin e vazhdueshëm, duke i ndihmuar të bëhen pjesë e një rrjeti tërësisht...

Qindra të arrestuar në një operacion global përmes një aplikacioni me komunikim të enkriptuar

0
Pasi kishte thyer me sukses dy shërbime të tjera me komunikim të enkriptuar, FBI vendosi të operonte kompaninë e saj ANOM. Mëse 800 kriminelë të...

Huawei prezanton orët e para inteligjente me HarmonyOS

0
Pavarësisht se kanë sistemin e ri operativ, orët e reja nuk sjellin diçka emocionuese. Huawei prezantoi orët e para inteligjente me sistemin operativ të kompanisë...

Një xham me realitetin e shtuar për makinat

0
Përveç navigimit, xhami i përparmë mund të shfaqë edhe informacione të tjera sigurie, si makina të tjera, këmbësorë ose objekte. kryesisht duke përdorur të...

Trump nuk mund të hapë llogari në Facebook për 2 vite

0
Në Janar ai u përjashtua nga të dy rrjetet social pas protestave në Kapitol por Bordi i Mbikëqyrjes së rrjetit social kritikoi vendimin për...

Katër gjigantët e shfletuesve bashkojnë forcat

0
Bisedimet po vijojnë mes kompanive dhe nëse arrijnë dakordësi të plotë, zhvilluesit e shtojcave do ta kenë më të thjeshtë portimin e produkteve të...

Linkedin teston ndërfaqen e errët “Dark Mode”

0
Edhe pse shumica e ekraneve ndriçojnë me ngjyrë të zezë dark mode, ato OLED i fikin pikselët duke kursyer energji. Në vitet e kaluara shumica...

Apple përditëson AirTags pas shqetësimeve të privatësisë

0
Kritikët besojnë se ky gjurmues në madhësinë e një monedhe mund të përdoret me lehtësi për të gjurmuar dhe monitoruar në kohë reale vendndodhjen...

FBI-ja po heton 100 lloje të ndryshme ransomware

0
Secili prej 100 llojeve të ndryshme të maluerëve është përgjegjës për sulmet me ransomware në SHBA. Ai e quajti Rusinë si një parajsë për...

Microsoft drejt zbulimit të Windows 11?

0
Në foton e ftesës ishte një logo e re e Windows me dritën që kalon nga dritaret dhe hije e cila ngjan shumë me...