Ishulli i ndjenjave – Tregim

0
Njëherë e një kohë ekzistonte një ishull ku jetonin të gjitha ndjenjat.. Pasuria, Krenaria, Pikëllimi, Lumturia, Dituria si dhe ndjenjat tjera përfshirë Dashurinë. Një ditë morën...

Nëse keni hasur probleme me VPN që prej muajit Prill, përditësimi...

0
Ditën e Marte Microsoft nisi përditësimet e muajit Maj dhe në mesin e risive që sjellin është edhe adresimi i problemit me lidhjet VPN. Përdoruesit...

Parandalimi i kafshimit të gjarpërinjve dhe anti-helmi, amerikani tregon gjithçka që...

0
Lëvizja nga Amerika në Indi si fëmijë në vitet 1950 do të ishte një përvojë sfiduese për shumicën, por për Romulus Whitaker ishte një...

Rivali Kinez i Tesla nxjerr në shitje makinën elektrike më të...

0
Ky debutim vjen në të njëjtën javë që presidenti Amerikan Joe Biden tha se do të katërfishonte taksën e importit të makinave elektrike në...