Shërimi nga Pornografia

0
https://youtu.be/k8D_3dxtqwI

A ka ndodhë Israja e Miraxhi me trup e me shpirt?

0
https://www.youtube.com/watch?v=BfVsREOFmmk

Israja dje, dhe Jerusalemi sot!-Hoxhë Husamedin Abazi

0
https://www.youtube.com/watch?v=XSf4OHw__T4

Popull Emocional – Halil Avdulli

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JO5Tqizv58M]

Fikhu i Bajramit në kohë të vështira

0
https://www.facebook.com/mesazhicom/videos/562753971293142/

Ligjëratë motivuese nga Mehmet Gormez: Të mos e humbim rezistencën ndaj së keqes

0
https://www.facebook.com/mesazhicom/videos/208140870487727/ E tërë bota po ballafaqohen me luftën kundër virusit COVID-19. Si pasojë jeta pothuajse është paralizuar në...

Profil/ Kush ishte Mulla Asllan Murati, imami intelektual dhe atdhetar që sot ndërroi jetë

0
Nga sot nuk jeton më kryeimami i Mitrovicës, Asllan Murati, jeta dhe puna e të cilit do të kujtohet gjatë falë gjurmëve...

Mulla Idriz Gjilani – Dokumentar për heroin që pak e njohim (video)

0
Mulla Idriz Gjilani ishte një “rilindës” në kuptimin e vërtetë të fjalës në peripecitë që po kalonte Kosova. Si...