Ue Ue Show – Tahmaqari ( Film i shkurter )

0
https://youtu.be/HonY1OFyKOQ

Luani i shkretëtirës – FILMI

0
https://youtu.be/t1XnHdOli3U

Përqindja e jetës – Film i shkurtë

0
Përqindja e jetës - Film ndërgjegjësues rreth (mos)përdorimit të telefonave të menqur https://youtu.be/0Y6v_1dwF3c

“Shpata nga druri”, filmi me regji turke që rrëfen krimet në Krushën e Madhe

0
Nënkryetari i komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka, drejtori i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, Tafil Peci dhe Nehat Bahtiri, shef i kabinetit të...

Omeri r.a – Omeri gjatë rinisë së tij (episodi 1 me titra shqip)

0
Drama televizive “Omeri” është një film serik – historik i prodhuar dhe transmetuar nga MBC1 dhe drejtuar nga Hatem Ali. I bashkëprodhuar nga Katar TV,...