Hyrja në Islam e Aleksandër Litvinenkos, flet babai i tij – VIDEO Boshnjakisht

0
https://youtu.be/hGyffMsDIIk   Në këtë video të shkurtë babai i Aleksandër Litvinenkos tregon për momentet e tij të fundit në këtë botë si dhe për hyrjen e...

Njësia speciale e policisë shpërndan protestën në veri

0
https://youtu.be/I1--wBTM4Q4

Vdes Rexhep Boja

0
https://youtu.be/RVDbmWzhDo8

Myftiu Tërnava fton besimtarët të vaksinohen

0
https://youtu.be/9Yf50oiA-Uw Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava, u ka bërë thirrje besimtarëve që të vaksinohen kundër koronavirusit. Përmes një postimi në rrjetin social...

Krerët shtetëror dhe politik bëjnë thirrje për regjistrim të qetë

0
https://youtu.be/Tt--TnU9exU   Adresa e regjistrimit: https://census.stat.gov.mk/  

Vazhdon shpërndarja e mishit të kurbanëve

0
https://youtu.be/tMDQMBIOPs8

Kompania Arti Frut ndihmon Medresene

0
Medreseja e Mesme “Alauddin” ka pranuar një donacion me pajisje shkollore nga kompania Arti Frut me seli në Cyrih dhe Prizren. https://youtu.be/UsCQ4YWaibM

A keni frikë nga vdekja?

0
https://youtu.be/aD1UD3SIG2Q