Protestat paqësore në Francë “goditën” nga policia

0
: Massive protest in Paris, France against the pension reform Follow us on twitter l truthsocial Join ⁦@CBKNEWS121⁩ pic.twitter.com/afs1tHp8sM — Rafi (@RastaRafi03) January 19, 2023

Mandela i riu, thirrje për çlirimin e Palestinës gjatë ceremonisë së hapjes së Kampionatit...

0
“Le të kujtojmë se Madiba tha se liria jonë është e paplotë pa lirinë e Palestinës, prandaj ne qëndrojmë së bashku për të...

Babai bie në sexhde pasi binjakët e tij siamez, Aliu dhe Omari u ndanë...

0
A father fell into prostration after his conjoined twins, Ali and Omar were successfully separated. 🥹 pic.twitter.com/BRpOiqrfdm — ilmfeed (@IlmFeed) January 13, 2023

Perëndimi i “civilizuar” përsëri

0
The "civilized" West is at it again. pic.twitter.com/bE0ln9H69s — Criterion (@Criter10n) January 11, 2023

Roma eliminohet nga Kupa e Italisë

0
Skuadra e Cremoneses ka shkaktuar një prej befasive më të mëdha në Kupën e Italisë në këtë edicion. Cremonese të mërkurën në mbrëmje ka eliminuar...