RTK e “zhduke” nga pamja Xhamine 4 Llullat

0
Të gjitha që kanë kaluar nëpër Prishtinë kanë dëgjuar për lokacionin më të vjetër në Prishtinë, për vendin e quajtur “4 llullat”. Kjo pjesë...

Plani gjenial i policisë në Bërnjak

0
https://youtu.be/Sp2a-xNaiSw

Kuran e lutje nga talibanët pasi hynë në presidencë

0
Talibanët këndojnë Kuran dhe bëjnë lutje pasi hynë në pallatin presidencial https://youtu.be/TWrZwt5sHjc

Dhitë si armë kundër zjarreve në Kaliforni

0
https://youtu.be/peA3LZlZhQQ Dhitë janë armë të pazakonta, por gjithnjë e më të popullarizuara, në luftën e Kalifornisë me zjarret e egra, që e bëjnë shtetin perëndimor...

Kjo plakë 90 vjeçare ju habitë me leximin e Kur’anit (Video)

0
Lexuesit e Kur'anit të shenjtë janë të preferuarit e Zotit, dhe kjo na është bërë me dije përmes mësimeve fetare. Kjo plakë me sa duket e...

Ambasadat, vizat për punë dhe rregullat për udhëtime nga Gjermania

0
https://youtu.be/c73YzJkn2iU   Pandemia Corona po zbutet, gjendja po përmirësohet. Hapen ambasadat, po kush mund të udhëtojë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veirut…? Kur fillon dhënia e...

Historia e Salahudinit, si u soll ai me pushtuesit (Video)

0
Fiks para 830 vitesh, Salahudini e rimorri qytetin e Jerusalemit. Ky moment do të njihet gjithmonë në histori si shembull i jashtëzakonshëm për gjithë...

Kjo është profesoresha amerikane që e pranoi Islamin, rrëfimi i saj është i pazakontë...

0
Në mbarë botën, cdo ditë ka shumë njerëz që e pranojnë fenë islame, por ne as që jemi në dijeni për ta. Por kur Islami...