Girl in a jacket

Kaptina Kehf

0
https://youtu.be/cm1oeWV372k

Recitim Kur’ani që ua qetëson zemrën

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GkjNROBu6l0]

Garat në Kuran – Mustafë Dallku (Video)

0
https://www.youtube.com/watch?v=Y01cWazUtdU  

Garat e Kuranit – Medreseja Alauddin

0
https://youtu.be/9M627NU6Kb4

Garat e Kuranit – Uvejs Hadzi

0
https://youtu.be/jd8WUXywAsQ  

Amerikani fiton titullin e recituesit më të mirë të Kuranit (Video)

0
Ahmed Burhan Muhammad, një shtetas amerikan me prejardhje nga Somalia, ka fituar konkursin e 22-të ndërkombëtar të Kur'anit në Dubai. Trupa e jurisë e zgjodhën...

Recitim i mrekullueshem i Kuranit nga tre djelmosha (Kaptina e Ndodhisë)

0
Recitim i bukur i Kuranit Fisnik nga Muzammil Hasballah, Taqy Malik dhe Ibrohim Elhaq. Kaptina El-Wakia (Vakia - Kaptina e Ndodhisë) Në vijim gjeni përkthimin në...

3 histori nga Kur’ani prej të cilave mësojmë shumë

0
Nga miliona incidente që kanë ndodhur përgjatë historisë njerëzore, Allahu ka zgjedhur disa prej tyre për t’i përcjellë në Kur’an. Sigurisht që këto histori...

Recitim i Bukur i Kur’anit nga kaptina Fusilet

0
Reciton Ahmed Abid, nga citati 26 deri 38 kaptina Fussilet 26) Ata që nuk besuan thanë: "Mos e dëgjoni këtë Kur'an dhe kur të lexohet...