Lexim i bukur i Kaptines Jusuf – (Video me përkthim)

0
Kaptina Jusuf me përkthim në gjuhën shqipe. Ndëgjim dhe lexim të këndshëm

Lexim i bukur i Kuranit nga Belushi (Video me përkthim)

0
Lexim i bukur i Kuranit nga Belushi Video me përkthim, ta ndjekim së bashku ..

Garat e Kuranit – Medreseja Alauddin

0
https://youtu.be/9M627NU6Kb4

Garat e Kuranit – Uvejs Hadzi

0
https://youtu.be/jd8WUXywAsQ  

Kaptina Kehf

0
https://youtu.be/cm1oeWV372k

50 gra në Hajvali përfundojnë leximin e Kuranit

0
https://youtu.be/kk999eNi7fE

Britanikja Maariya, muslimanja 7 vjecare që preku ëndrrën (FOTO)

0
Kjo është Maariya, dhe vjen nga qyteti Luton i Anglisë. Ajo është vetëm 7 vjecare, por ka arritur mësimin përmendësh të të gjithë Kur'anit...

Kaptina Haxh (VIDEO me përkthim) : Nga Muhamed Kurdi

0
Surja Haxh, e ka marrë emrin nga një prej obligimeve dhe shtyllave të islamit. Asnjë nga shtyllat e tjera, namazi, agjërimi dhe zekati, nuk...