Fjalimi i Husamedin Abazit me rastin e Promovimit të Fjalorit Serbisht-Shqip të Rexhep Zllatkut

0
AKADEMIA E SHKENCAVE DHE ARTEVE E KOSOVËS Fjalimi i Husamedin Abazit me rastin e Promovimit të Fjalorit Serbisht-Shqip të Rexhep Zllatkut, botuar nga Logos-A, Prishtinë...

Suedia provokon rëndë, lejon djegien e Kuranit – VIDEO

0
Freedom of expression? Do you think Jesus now rests in peace? A divine subject of somebody else can not be a subject to insult...

Sulmohet nga qentë, e shpëtojnë kalimtarët e rastit

0
Sinop'ta dershaneye giderken sahipsiz köpeklerin saldırdığı kız öğrenciyi mahalleli kurtardı https://t.co/y963YoLX4Y pic.twitter.com/2TuMmdvM7Q — ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) January 19, 2023

Roma eliminohet nga Kupa e Italisë

0
Skuadra e Cremoneses ka shkaktuar një prej befasive më të mëdha në Kupën e Italisë në këtë edicion. Cremonese të mërkurën në mbrëmje ka eliminuar...