Përqindja e jetës – Film i shkurtë

0
Përqindja e jetës - Film ndërgjegjësues rreth (mos)përdorimit të telefonave të menqur https://youtu.be/0Y6v_1dwF3c

Ue Ue Show – Tahmaqari ( Film i shkurter )

0
https://youtu.be/HonY1OFyKOQ

Omeri r.a – Omeri gjatë rinisë së tij (episodi 1 me titra shqip)

0
Drama televizive “Omeri” është një film serik – historik i prodhuar dhe transmetuar nga MBC1 dhe drejtuar nga Hatem Ali. I bashkëprodhuar nga Katar TV,...