Ekrani i iPhone 13 probleme me prekjen

0
Edhe pse është një problem madhor, me shumë gjasa mund të adresohet me një përditësim softueri dhe mund të mos ketë fare të bëjë...

Instagram ndalon reklamimin e cigareve elektronike

0
Rrjeti social Instagram që është në pronësi të Facebook-ut, e ka ndaluar reklamimin e cigareve elektronike, prodhimeve të duhanit dhe armëve, nga ana e...

Microsoft ka ndërtuar një maus nga plastika e rikuperuar prej oqeaneve

0
Mausi ka tre butonë që përshtaten dhe vjen me Bluetooth 4.0 me një distancë prej 10 metrash. Së bashku me sistemet e reja Surface, Microsoft...

Apple me vlerë rekorde afër 1000 miliardë dollarësh

0
Apple sipërmarja e parë private afër këtij suksesi. Grupi informatik amerikan “Apple” u rrit me më shumë se 5% në “Wall Street” pas rezultateve të...

A janë kufjet Bluetooth më të sigurta se kufjet klasike?

0
Kufjet e Bluetooth-it emetonin 40-100 herë më pak valë EMR pavarësisht sasisë së valëve elektromagnetike që prodhonte telefoni me të cilin ato ishin lidhur,...

Asus Zenfone 4 debuton gjatë muajit gusht

0
Sipas një raporti të ri nga Tajvani thuhet se Asus Zenfone 4 do të zyrtarizohet në gusht. Në mënyrë të veçantë, raporti thotë se...

Google vjen me Home dhe Chromebook Pixel më të vogël dhe më të lirë?

0
Në këtë periudhë kohore, pritjet janë që Google të lansojë modelet e reja të telefonave, përkatësisht pasardhësit e Pixel dhe Pixel XL të vitit...

Pse nuk duhet mbajtur telefonin në dhomën e gjumit

0
Thuajse për të gjithë telefoni është bërë pjesë e pandarë e jetës, që prej mëngjesit e deri në mbrëmje. Mirëpo, preferohet që telefonin të mos...

Gabimi më i madh që bëni me iphone

0
Një nga gabimet më të mëdha që bëni me iPhone nuk duket në fakt si i tillë, por si i dobishëm. Por miliona njerëz që...

TikTok tejkalon YouTube për ‘kohën mesatare të shikimit’ në SHBA dhe Mbretërinë e Bashkuar

0
Përdoruesit e aplikacioneve në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA po shpenzojnë më shumë kohë në TikTok sesa në YouTube, sugjeron një raport i ri. Të...