Autobusi me 30 të burgosur palestinezë largohet nga burgu Ofer

Guevara al-Budayri i Al Jazeera Arabic, duke raportuar nga afër Ofer, thotë se një autobus është larguar nga burgu që mbante një grup të burgosurish palestinezë të cilët janë liruar. Autobusi ka mbërritur në Beitunia, afër Ramallah.

Shërbimi i Burgjeve izraelite ka thënë se 30 palestinezë janë liruar, sipas AFP dhe Associated Press.