Avionët izraelitë fluturojnë mbi Bejrutin jugor

Agjencia Kombëtare e Lajmeve e Libanit raporton praninë e madhe të avionëve izraelitë mbi malin Liban dhe Dahiyeh, periferia jugore e Bejrutit ku mendohet se bazohet lidershipi i Hezbollahut.

Një sulm izraelit vrau udhëheqësin e Hamasit, Saleh al-Arouri në Dahiyeh në fillim të janarit. /mesazhi