Azerbajxhani dhe Armenia arrijnë marrëveshje për armëpushim të përkohshëm humanitar

Azerbajxhani dhe Armenia arrijnë marrëveshje për armëpushim të përkohshëm humanitar, i cili hyn në fuqi më 18 tetor në mesnatë, transmeton Anadolu Agency (AA).